Otvoren novi "Roda supermarket" u Loznici

Bez autora
Jul 08 2011

"Merkator S" otvorio je danas novi "Roda supermarket" u Loznici. U ovaj objekat "Merkator" je investirao 250 hiljada evra i zaposlio 32 radnika. Na površini od 1.400 metara kvadratnih danas je otvoren "Roda supermarket" u Kneza Miloša 15, koji u svom asortimanu ima 10.000 artikala. Radno vreme svakog dana, uključujući i nedelju je od 7 do 22 časa. Posebna pogodnost pri kupovini u svim "Roda" i "Merkator" maloprodajnim objektima je i kartica "Merkator Pika" koja omogućava potrošačima dodatne popuste u robi do šest odsto kroz sistem sakupljanja bodova prilikom kupovina, odloženo plaćanje do 30 dana i plaćanje na 12 mesečnih rata, bez kamate i drugih troškova. "Merkator" je potrošačima omogućio odloženo plaćanje čekovima građana na 60 i 90 dana.

Otvoren novi "Roda supermarket" u Loznici"Merkator S" otvorio je danas novi "Roda supermarket" u Loznici. U ovaj objekat "Merkator" je investirao 250 hiljada evra i zaposlio 32 radnika.

Na površini od 1.400 metara kvadratnih danas je otvoren "Roda supermarket"  u  Kneza Miloša 15, koji u svom asortimanu ima 10.000 artikala.

Radno vreme svakog dana, uključujući i nedelju je od 7 do 22 časa.

Posebna pogodnost pri kupovini u svim "Roda" i "Merkator" maloprodajnim objektima je i kartica "Merkator Pika" koja omogućava potrošačima dodatne popuste u robi do šest odsto kroz sistem sakupljanja bodova prilikom kupovina, odloženo plaćanje do 30 dana i plaćanje na 12 mesečnih rata, bez kamate i drugih troškova.

"Merkator" je potrošačima omogućio odloženo plaćanje čekovima građana na 60 i 90 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik